29 Juli
2010-07-29 22:05:46
Kategori: Mina Hundar

Gammla bilder på Soda. Saknar min hund så det är hemskt,
hade kunnat göra vad som helt för att kunna ha henne här nu..


Länge sedan nu igen.. Har jobbat och köpt hö så har varit mycket jobb de senaste dagarna. Har hämtat i alla fall 4ton hö så nu har jag träningsvärk i armar och fingrar, kan knappt böja fingrarna idag. Jag och Lovis tvingade C att hjälpa till (; Fast han verkade inte klaga så mycket, lite träning på köpet. Sen var vi till stan idag i regnrusket och köpte mat och en ny "klösbräda" eller mer klätterborg så nu har Lolo och Wera något att göra när hon kommer hit. Vilket hon gör den 6 augusti skulle jag tro med mina föräldrar som kommer hit och hälsar på över helgen. Köpte även två katthalsband till våra kissar som de kan ha när de är ute, tror ni det passade på våran lilla katt, nää, kanske runt hennes runda mage. Får hoppas Wera blir större vilket vi tror för hon väger redan mer än vad Lolo gjorde när hon var 13 veckor.

Höll även på att försova men i morse, trodde till 100% att det var fredag idag så trodde jag hade sovmorgon till 7:30 men 4 minuter i 7 frågar jag C vad det är för dag, och han säger TORSDAG! Gaaahh.. Stress! på fyra minuter var jag på jobbet och en minut försenad blev jag..Fort gick det (; Men i morgon har jag sovmorgon i alla fall.. Och på lördag börjar jag 14:00 så kan hoppas att det är fint väder för har en liten ideé.. Men det har ju mest regnat den senaste tiden och varit fint när man jobbar, såklat..

Får se om C och jag ska åka iväg i morgon kväll och hitta på någonting, i så fall får ni säkert se bilder senare, om det inte blir att köra hö ännu en dag. Nu blir det sängen så jag orkar upp en morgon till, Godnatt..

25 Juli
2010-07-25 12:41:24
Kategori: Digital art


Hm.. Blev inte som jag ville ha den och ser lite mysko ut..

Och idag regnar det, det är någonting med att det ska vara dåligt väder när jag har lite ledig tid. Men då har man lite tid att rita lite .. Snart ska jag till jobbet igen, detta måste nog vara den skönaste tiden, från 14-21. I alla fall för mej som är så morgon trött, är helt borta halva dagen när jag jobbar morgon. Även fast jag går och lägger mig åtta på kvällen så är jag dödstrött när jag ser att klockan är 6, det är någonting med den tiden. Det går mycket lättare att kliva upp vid 7. Fick just sex bokningar från huset i augusti, skönt! Vet jag att det blir lite jobb då också. Nu ska jag äta lite frukost och sen iväg till jobbet...

Just nu har jag flera bilder på lager, för en gångs skull. C och jag åkte till en strand igår och tog lite kort, och så blev det lite kort i regnet idag. Men har hört att folk vill se fler ritade bilder så laddade upp denna idag, även fast den inte blev som jag tänkt mej.

Irishcat: Vill gärna svara på din kommentar men man kan inte kommentera i din blogg :) Hoppas du ser detta..

23 Juli
2010-07-23 22:16:16
Kategori: Natur

Hello .. Jobbade natt iförgår/igår, det var liite segt. Speciellt när man satt still ett tag, då höll man på att somna. Sen sov man bort hela dagen och var seg resten.. Men det går nog att göra om (; Lite läskigt var det också, ett så stort hus, helt bäcksvart och smyga in bland folk..

 

Måste köpa ett gråfilter till detta objektiv (; det var lite väl ljust, näst intill svårt att ta kort på dagen.. Så det får det bli till löningen.

 

Sen så fick jag äntligen hem mitt halsband, vet inte om jag har berättat det.. Men vann ett halsband på tradera, 2 veckors skulle det ta och när jag äntligen får hem det så är det fel halsband! Men nu har jga fått hem det jag köpte och fick behålla det andra så det var värt att vänta så länge (; Fast halsbandet såg inte riktigt ut som det gjorde i annonsen.. men men, ni kan få se en bild i morgon. Hittade även fina fickur från den försäljaren som jag tänkte lägga bud på, tycker fickur är så fina..

 

Nu ska jag gå och lägga mej och kolla på Smallville med Christopher,
och sen blir det stan med Lovis i morgon.
Godnatt..


21 Juli
2010-07-21 15:59:31
Kategori: Shoppat

Blir inte mycket bilder tagna nu, jobbar för det mesta och när jag väl är ledig är det inget bra väder. Och så har jag en idé som jag vill göra men det blir inte det vädret jag vill och nu har jag helt fastnat på den idén. Men det kommer väl, snart är det slut på jobb.

Idag har i alla fall jag och C varit till borlänge och slösat massa pengar! Nu är jag helt pank och får leva på C resten av veckan. Jag är inte den som i vanliga fall slösar pengar men nu hittade jag äntligen ett par skor jag kunde ha! Jag har så hög vrist annars att jag inte kan ha sådanna skor (som på bilden) och dessa var även på rean så det passade bra för mej. Hittade även en skön klänning på, jag som hatar klänningar men detta ver verkligen jag och hur skön som helst att springa hemma i plus ett par mjukisbyxor, min stora favorit.

(jag är inte ett stort fan av outfit bilder men nu hade jag inget annat att bjuda på)

Och i kväll ska jag gå Intro natt på huset, får se hur mycket det spökar där som de säger (; så nu ska jag sova lite innan jag ska iväg, från kl 21:00-07:00. Kommer vara död i morgon!












18 Juli
2010-07-18 13:34:32
Kategori: Black and White

Nu var det mycket Lolo men det var inge bra väder idag..
Men de lovar bra väder i morgon då jag är ledig så då ska jag ut i solnedgången i tid.

 

Och snart börjar jag jobba igen, hade behövt städa, vika tvätt och dusch innan men usch, orkar inte.. Christopher kommer nog inte bli så glad på mej (; men han gör inte så mycket själv heller när han är lite ledig.

 

 



15 Juli
2010-07-15 23:08:43
Kategori: Mina Katter


Hinner inte ta några nya bilder så ni får se en till bild av söta Lolo från i går. Har jobbat idag och jobbar heldagar fredag, lördag men sen ska jag ut och prova mitt nya objektiv på något annat än på min katt (som ni har sett massvis med gånger redan). Men är man snygg så är man, och då får man lov att vara framför kameran. Kom ganska nyligen hem från jobbet, och är helt slut i huvudet efter att ha jobbat på dementboendet i 8 timmar. Men det är faktiskt roligt, men man blir väldigt trött. Men i morgon får jag "semester", ska jobba i hemtjänsten, börjar 6:45 till 21:15. Så kommer nog inte något nytt inlägg förän söndag.

Föresten, ni vet att jag har sagt förut att min katt är lite mysko och inte som alla andra katter och älskar påsar av alla slag. (speciellt IKEA kassar som hon sover i om nätterna) Men ja, för någon dag sedan när jag och C var och hjälpte Lovis pappa att byta tak tog jag med mej Lolo i koppel, hon behöver bli lite stimulerad tänkte jag. drog med henne dit där de bankar och smäller så hon blir lite skraj, haha.. Hon är typ rädd för allt så det var inget ovanligt, men vad tror ni han tar skydd i, en PLASTPÅSE! Inte den smartaste katten men där ligger hon resten av tiden och när vi ska gå hem tar jag plastpåsen och går och hon ligger så tryggt där i hela vägen hem. Tur att inge folk såg oss, men hon trivs ju där i! Hon är inte helt som alla andra katter..

Nu blir det sängen..
Godnatt..

14 Juli
2010-07-14 15:20:10
Kategori: Mina Katter


Jag är kääär! Hämtade precis ut mitt nya objektiv och har bara provat det i 5 minuter och det är verkligen helt underbart. Vill så gärna ut och prova det men hinner inte nu, ska snart till jobbet men ni får se några bilder på Lolo jag tog lite kvickt, oredigerade. Jag som brukar få redigera inne bilder MYCKET annars men med detta behövs nästan ingenting.. Det var väldigt lätt att hamna ur fokus så det får jag träna på :) Nu måste jag gå, hade så bra i värmen..

13 Juli
2010-07-13 21:33:51
Kategori: Kamerautrustning

 

Nu har jag beställt hem en Pentax SMC-FA 50/1,4, så hoppas på att den är bra,
har inte läst någon dålig kommentar om den i alla fall. Så nu längtar jag efter ett litet sms i veckan
,
sen får ni nog stå ut med massa bilder då jag ska prova denna lilla sak

 

Usch, nu tycker jag man kan börja klaga på värmen. Det är sååå varmt! idag var det 31,3 grader i skuggan. Inte så kul om man jobbar hela dagen. Och sen på eftermiddagen så blir det så klart åska och regn, kul! Först jobb i hemtjänsten från 8:00-14:00 sen 1,5 timmes ledigt så skyndar hem och gör mat och sen iväg igen 15:45 och är för första gången på dementboendet, med en vikarie utan intro. Stackarn, hon fick typ göra allt, och visa allt, och precis idag var de värre än det brukar sa hon. Så ont i huvudet har jag nu, och inte kan C vara någon gentleman och vara snäll mot lilla mej, jag som har jobbat hela dagen och han som har varit ledig och slappat.. Nu ska jag duscha av mig all svett efter denna varma dag och sen blir det sängen..  Och nu kanske man kan sova ordentligt inatt i alla fall, för nu har C köpt en bordsfläkt.


Föresten så fick jag ett sms av Lovis idag där det stog att det kommit en ny stallkatt till stallet. :) Alltid kul att ta kort på kattungar..

Nä, Godnatt..


11 Juli
2010-07-11 22:42:54
Kategori: Natur

Vet aldrig vad jag ska skiva här, men känns väldigt tråkigt att ladda upp bara en bild.
Blir samma sak varje gång (;

Kan i alla fall berätta att dagen började med att jag åkte till falun på City gross för att köpa en Huva till Embla, (eftersom hon har ett sår på örat som flugorna biter i) och de hade bara XS och S. Köpte en small bara för att jag var tvungen att ha en och hoppades att den skulle passa någorlunda, i alla fall så att man får på den. (körde även själv till stan, de ni! Jag som hatar att köra bil)

Åkte sedan hem och hjälpte Lovis och hennes pappa att byta tak, (jag gjorde inte så mycket men men (; )  Åt nyttig middag, håller än, woohoo.. och Cyklade iväg till hästarna för att prova huvan. Cyklade iväg när det var soligt och precis när jag kom fram började det åska så skyndade på med huvan, cyklade iväg i världens fart, tänkte på våra små datorer där hemma i åskan som jag inte hade dragit ut. Och så klart började det ös regna innan jag han hem. Skulle ha hämtat upp C efter jobbet om det fortfarande regnade men efter åskan vart det  så jättefint väder, solregn, så åkte iväg och tog lite kort och råkade glömma tiden lite.. (; Men han är väl van efter 5 år med mej..

Nu blir det sängen, ska sova läääänge
i morgon, börjar först 17:45  :)
så godnatt..

10 Juli
2010-07-10 23:26:40
Kategori: Stillbilder


Så här har min dag varit (; Fint och varmt väder, Lovis och jag åkte till Valbo och slösade pengar. Köpte lite onödiga grejer på IKEA som vanligt, ett par nya tyglar så nu kanske det går bättre att rida med mitt nya träns när jag har några tyglar som passar (; Sen kom vi överens om att börja äta nyttigt och mortionera mera. (undrar hur många gånger vi har sagt det?) så köpte lite böcker, jag hittade två böcker på rea med recept på juice och smoothie vilket passar mej väldigt bra som inte gillar frukost på morgonen utan tar bara en frukt.

Sen tog jag en cykeltur till hästarna och tror flugorna vill äta upp min häst, hon hade ett stort sår i ena örat men helt ren i det andra.  Jag som var där för någon dag sedan och då hade hon ingenting me n nu var hon så sårig. Hon måste ha kliat upp ett sår som de har varit på. Så i morgon blir det att åka iväg igen och köpa en bättre huva åt henne.

Nu ska jag gå och mysa med C lite innan han går och lägger sig, han som ska jobba i morgon (; själv ska man sova ut riktigt ordentligt i morgon innan jag börjar jobba igen på måndag.
Godnatt..

8 Juli
2010-07-08 22:57:41
Kategori: Digital art


Jag har för lite tålamod, orkar aldrig göra klart någonting.. (;

Jobbat, är det enda jag har gjort idag.. Började kvart i 7 och kom hem halv 10 på kvällen. Idag var även första gången jag skickade in någon med ambulans, usch.. Jag är för nervös för sånt där. Tur att C var där och hjälpte mej annars hade jag nog stått där helt tom och inte vetat vad jag ska göra.. Men nu är jag ledig i tre dagar :) får se vad jag ska hitta på.. Blev ju inget Islandshäst Sm, Och C jobbar hela helgen. Får se om Lovis har tid att vara med mej lite..


Har även bestämt mej för att på måndag ska jag beställa hem ett Pentax SMC-FA 50/1,4, har kollat på det ett tag nu, typ ett år så nu när jag äntligen har lite pengar sparade tänker jag köpa det.. :)

Nu tänker jag gå och mysa framför TV men älskligen innan han ska gå och lägga sig (; Haha.. ett utav det skönaste som finns är att veta att man kan ligga kvar och bara mysa under täcket på morgonen när han kliver upp. (Lite elak får man vara (; )

6 Juli
2010-07-06 12:54:44
Kategori: Digital art


Nu börjas det igen (; det går verkligen i perioder. Ibland ritar jag ingenting och ibland kan jag hålla
på i dagar. Men det märks att jag inte har gjort det på ett tag, men det blir nog bättre.

Nu ska jag gå till tvättstugan och tvätta. Suck vad det är tråkigt! Det var så bekvämt att ha en egen tvättmaskin i lägenheten som vi hade i Svenstavik. Men men.. Sen hoppas jag det blir lite svalare till kvällen så jag kan ut och rida Embla. Hoppas hon är lite underbar som sist (; Kanske ska ta och vara med på tävlingen i Bollnäs med Lovis i alla fall. Nä, nu måste jag gå..

4 Juli
2010-07-04 20:52:45
Kategori: Mina Katter

Läste nyss för C om att vita katter med blå ögon har mycket större chans att föda döva ungar, 80% av alla Vita katter med blå ögon är döva. Haha, då ropar han HALLLLÅÅ till Lolo som ligger i knät på honom och sov. Oj oj.. har inte sett så stora ögon på henne någon gång. Hon är då inte döv i alla fall, men sur vart hon (;

Här har det varit lite dött ett tag, lite inlägg och lite besökare. Ska försöka bli lite bättre, men tycker inte det är kul att lägga upp inlägg utan bilder och har inte haft tid att ta kort, eller inte ork. Men nu kanske det blir bättre då jag ska jobba i hemtjänsten igen, inte för att jag tyckte det var tråkigt på huset men det är helt annat än i hemtjänsten, jag blir mycket tröttare av att jobba där även fast det inte är lika stressigt. Fast det är skönt med lite stress, då går dagen mycket fortare också :)

I torsdags var Jag och Lovis och hämtade C från bussen i Mora, han hade varit till jämtland och lämnat volvon som äntligen gick igång. Och när vi väl var där åkte vi till Mist och kollade hur hon hade det, och hon såg ut att ha det bra, lite utanför fortfarande men det blir nog bättre med tiden. Den nya kattungen är nu 6 veckor också, och ska nog heta Vera. Så får se när den kommer ner. Typiskt att jag skulle vara ledig just vecka 29, lite tidigt med 8 veckor tycker jag.

Sen har jag ridit min älskade häst i dag, hon var helt underbar som vanligt! Nu hade jag faktiskt
velat haft någon som kan ta kort på henne när jag rider, (jag som helst hållerm ej bakom)

Nu ska vi äta lite glass och kolla på lite film, så Godnatt (;