29 Juni
2010-06-29 22:18:08
Kategori: Mina Katter

 

Hinner inte med bloggen alls just nu, jobbar och sliter (; Haha.. har helt enkelt inte så mycket tid just nu, därför jag inte har svarat på era kommentarer och inte mycket inlägg kommer upp heller. Blir nog i morgon efter jobbet för då har C åkt upp till jämtland med Volvon som äntligen ville hoppa igång lite. Så då har jag inte så mycket annat för mej. Hur ska jag kunna sova utan älsklingen, brukar inte gå så bra. Ligger bara och vrider och vänder på mej. Jag har helt enkelt blivit beroende av Christopher.

 

Rida MÅSTE jag i alla fall göra i morgon. Har inte gjort det på flera dagar igen. Kan även säga att våran stallkatt Sune har dött, blev påkörs för någon dag sedan, usch.. Lolo får aldrig bli utekatt! (även fast jag tycker det är lite taskigt att ha innekatt)

 

Nu ska jag gå och lägga mej så jag orkar upp i morgon, Natti..


Kunde helt inte bestämma mej..


27 juni
2010-06-27 22:11:16
Kategori: Mina hästar




Grrr..  vad arg jag blir. Idag åkte jag och C till Orsa efter han hade slutat jobbet och skulle kolla på Mist och se hur hon har det. Tog så klart med mej kameran och fick så fina bilder när de sprang runt där i skogsdungen. Där står jag och tar massa kort och sen när jag ska kolla på bilderna så står det bara att det är något fel på minneskortet och alla bilder var borta! Då blir man lite arg! Hade ett liiitet extra minne med så fick 50 bilder, men nu ville de inte röra på sig mer så detta är det som blev. Mist ser så himmla glá ut, precis som mor sin, på en gång hon ser kameran så kommer sura minen fram och vänder rumpan till. I morgon är det jobb hela dagen, och C är ledig, får se vad han ska hitta på (; skulle på gymmet men kan tänka mej att han kliver upp 12 och sitter framför datorn hela dagen, skulle inte förvåna mej, lika lata båda två. Nä, nu blir det sängen så jag orkar upp i morgon. Godnatt

26 Juni
2010-06-26 22:52:19
Kategori: Stillbilder

 


Inte precis någon rolig bild men hade ingen annan just nu, är tröööt idag. så har inte orkat ut. Men i morgon jobbar C så då har jag inte så mycket annat för mej så ska ta en tur med bilen/cykeln hade jag tänkt. Bara jag orkar dra mej ur sängen (; brukar inte vara så lätt. På kvällen vill man ha fler timmar så man slipper den och på morgonen vill man ha fler timmar för att få vara längre i den.. Fast tycker det är väldigt jobbigt att sova länge på dagarna, antingen kliver man upp efter 7-8 timmar eller så kan man lika gärna sova hela dagen, blir ändå helt seg om jag sover längre så då orkar jag ändå inte göra någonting.

Nä, om ni vill se lite intressantare bilder än klänypor får ni vänta tills i morgon, nu blir det mys framför tv:n och en film och sen sängen. Godnatt


25 Juni
2010-06-25 09:47:21
Kategori: Digital art


Och klar! Haha, tror jag får ta och öva mej lite mer på hundar (;

24 Juni
2010-06-24 22:59:06
Kategori: Digital art

Idag fick jag helt plötsligt lust att rita lite, var ett tag sedan. Vet inte hur det går ;D Var ett tag sedan och försöker mej på en hund, vilket jag inte brukar göra, är för mycket päls. Tycker i alla fall att ögnen blev bra. Hinner inte klart med den så ni får se en liten tjuv titt (på ögonen, då det är det jag är mest nöjd med (;) och eftersom jag inte har några nya bilder att ladda upp.

Ska snart gå och sova, jobb i morgon på midsommarafton.
Vad ska ni hitta på i midsommar föresten?

nä.. nu ska jag rita lite till och sen blir det natti natti.

21 Juni
2010-06-21 22:41:54
Kategori: Mina Katter


Slänger in ett litet inlägg och två bilder på nya kissens syskon. Huvudpersonen på bilderna tyckte jag var så grymt söt och hade så fin och rolig teckning men var så klart en kille, (fast den vi tingat är också grymt söt, alla var söta) men denna var den första som kom fram till mej och var väldigt kelig, men blir lite problem med en hona och en hane tillsammans så får bli en till hona :) Och vi har hittat några fina namn till henne, favoriterna är; Vera, Vega, Lava, Venus och Ninja. Men vi får se, vill lära känne henne lite först så kommer namnet nog fram.

Annars har jag jobbat idag, första dagen på intron på äldreboendet. Gick bättre än vad jag trodde och det var bättre än vad jag trodde. Fast det är tur att man har jobbat i hemtjänsten ett tag, för det var lite virrigt med alla papper och jag hade inte kommit ihåg någonting om jag kom hit först istället för hemtjänsten. Två introdagar kvar sen jobbar jag "på riktigt" under midsommar, får se hur det går men just nu känns det bra i alla fall :)

Nu ska jag gå och sova, upp kl 6 i morgon..
Godnatt

20 Juni
2010-06-20 15:36:18
Kategori: Mina hästar


Hello, hann inte få färdigt inlägget igår så det får bli idag i stället. Gick och la mej tidigt för det blev jobb idag, upp kl 6. Men nu är jag hemma och ska till stallet och kolla till Embla och se hur hon mår och fixa transporten. Får se om jag orkar tömma den idag, den är full i hö. Och sen måste jag plantera blommorna jag köpte förra helgen innan de dör, (ops..) de håller redan på att dö

Hoppas att Mist mår bra efter ihopsläppet igår, såg lungt ut innan vi gick men det är ston och alla är 1 år äldre än henne lilla gumman. Men är skönt att hon är nere nu och så får hon äta upp sig ordentligt och bli fet. Jag får ta och åka upp om några dagar och kolla om det går bra.

19 Juni - Namnförslag?
2010-06-19 07:16:43
Kategori: Mina Katter

 

Här är vårat lilla yrväder som ska bli våran nya familjemedlem om 1½ månad. Visst är hon söt?! :D Långhårig kommer hon nog bli, lite längre än vanligt i alla fall, 6 tår och kort/knorr svans (; (Lite mysko, sista koterna i svansen är böjd och blir som knorrad, ingen skada för pappan och ett syskon har samma)

Är ett tag kvar innan hon kommer hem men jag och C har inte en anning om namn till henne, han är helt värdelös och kommer bara med tråkiga vanliga namn vilket jag inte vill ha! Har ni några förslag på korta bra namn, inte vanligt namn? :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Nu snart ska vi åka iväg och hämta Mist, har fyllt transporten med MYCKET hö så hon klarar sig nog hela vägen ner (; (får hoppas att hon är snäll under vägen så jag har en transport kvar sen helst) Hellre en trasig transport än en trasig häst. Och vatten har vi med oss, inte mycket man behöver när man flyttar unghästar, hö och vatten. Lite skillnad på de stora då det ska vara benskydd, täcke mm. mm.

Ska ha med mej kameran när hon släps ihop med de andra :) Får hoppas att det inte blir så mycket spring och att de är snälla mot henne, hon är ju en sådan fegis, det har hon då inte ärvt av mor sin (vilket är ett stort plus!) Min fina lilla Mist..

 

Skriver nog ett inlägg i kväll hur det gick, och säkert någon bild :)


18 Juni
2010-06-18 15:55:29
Kategori: Mina vardag

Helloo.. Usch och fy vilket väder det är här i jämtland! På morgonen var det 3 grader varmt och snöblandat i luften, och jag som endast tog med mig foppatofflor och jag som tänkte åka runt och ta lite bilder, speciellt på Mist nu då innan hon flyttar ner. Men men, kanske hinner ta några bilder i morgon om det blir lite bättre väder i alla fall inte öser ner.

Nu snart ska jag åka och kolla på min och C nya bäbis :) Får se vad det blir för någon, vill ju helst ha en tjej så det går bra ihop med Lolo men såg på några bilder och en av hanarna såg så grymt söt ut! Så vi får se, får väl kastrera honom i tid annars då. Så det kommer väl lite bilder i morgon kväll när jag kommer hem så ska ni få se :D



Såg föresten en lite rolig sak på bloggbetyg.se, haha.. Enbart 11 röster och högst upp, kan inte vara många som är med i Foto kategorin. Men det är ju kul ;D Och ni får gärna gå in och rösta och kommentera vad ni tycker om min blogg.




17 Juni
2010-06-17 10:26:23
Kategori: Mina vardag

Just nu i denna stund bestämde C och jag för att åka upp till Jämtland, åker om 3 timmar. Var tänkt i morgon men eftersom varken han eller jag fick någon bokning så varför inte åka upp idag och vara en dag extra där uppe? Så tro inte att jag glömt bort att skriva ;D kommer tillbaka på Lördag kväll, om jag inte hinner skriva något där uppe..

Så nu blir det stressa på, frukost, städa och åka till arbetsförmedlingen med papper och
sen far vi med hästfinkan och hämtar min lilla häst som också ska flytta ner till dalarna..

Hade bra ..

16 Juni
2010-06-16 10:53:46
Kategori: Stillbilder


Godmorgon, vad ska man hitta på idag då tills kl 13, då jag börjar jobba. Blir väl som alla andra dagar att man sitter här och gör ingenting. Hur kan man vara så lat som jag ... C vill nog antagligen att jag ska städa, men usch finns det något tråkigare än att damtorka och plocka undan.  Jag är sugen på att baka men det blir det inte renare utav, jag är en expert på att stöka till och använda på tok för många saker. Men har ni sett Caroline Dahlen cheescake hon gjorde för ett tag sedan, den ser fruktansvärt god ut! Och inte lät den svår heller.

Nä, nu ska jag ta och göra mej lite frukost i alla fall..
Kanske lägga mej där ute och sola lite, det är så fint väder ute.
Tycker inte om att sola men lite brun vill man ju vara (;

15 Juni
2010-06-15 14:04:22
Kategori: Stillbilder


Sovmorgon idag, vaknade kl 11. Det är väldigt ovanligt att vi sover så länge. Tänkte åka på bio idag men det var fullt på den enda bra filmen så vi flyttade fram det. Nu hade jag behövt plantera lite blommor, städa och klippa gräsmattan och sen så blir det nog att gå till gymmet och kolla hur det ser ut där, var ett tag sedan vi köpte gymkortet men har inte varit där än ;D

Jag skriver så otroligt onödiga och tråkiga saker men känns väldigt trist att bara lägga upp bilder.. :)

14 Juni
2010-06-14 17:30:36
Kategori: Djur


Helloo.. Ännu fler bilder från den 9:de, nu på Molly och Mira. Lovis familjs draxar. De är så söta små korvar (;
Molly är underbar att ta kort på, blir fin på varenda bild och ser så tänkande och fundersam ut, (hon till vänster)

Annars är jag ensam hemma just nu, C jobbar och inga gäster. Skönt, det är roligt att de kommer hit men det är lungt och skönt när de åker (; Har just varit och ridit Embla, var lite pigg efter 2 veckors vila men som alltid är hon bäst då när hon har fått fundera på allt nytt .. får hoppas att det fortsätter så, för bör sätta igång henne nu så hennes skendräktighet försvinner. Var en veterinär och vacc. Lovis hästar och han sa att det brukar lättare gå över med mindre mat och mer träning.  Men nu ska jag ta och leta fram något ur frysen så jag kan göra mat till C kommer hem, men vet inte vad jag vill ha, är inte hungrig så är inte sugen på någonting..

12 Juni
2010-06-12 19:59:13
Kategori: Djur


Det får bli lite fler bilder från den 9:de, denna på söta Lowa när hon visar upp sig så fint. Det är därför djur är så underbara att ta kort på, de ser aldrig konstiga eller tilgjorda ut.

Idag visade vi runt Åse och Robert i Falun och Borlänge och slösade lite pengar. C och jag köpte lite blommor, (ovanligt (;) gräslök med vitlökssmak och murgröna så nu ska de gammla tråkiga trasiga blommorna bort som katten har ätit på. Nu ska vi grilla i regnet, var tänkt igår men de kom så sent så vi sparade tills idag och så klart har det vräkt ner hela dagen (; men men, karlarna får sitta ute med paraply och grilla.

11 Juni
2010-06-11 14:11:26
Kategori: Mina Katter


Nu har Alexander åkt så nu blir det städning resten av dagen innan Åse och Robert kommer, de ska åka ca 3 så de kanske är här 8-9 i kväll. C jobbar så jag får städa själv, annars brukar det vara han som står för städningen (; Har i alla fall tvättat idag så nu är det bara disken och damsugning kvar. Det är ju tur att det regnar idag i alla fall, annars hade det inte varit så roligt att vara inne hela dagen.

Just nu har jag väldigt mycket bilder jag vill ladda upp så det kommer i omgångar, här är i alla fall lite fina kort på våran söta Lolo. Det är från när Lowa kom och hälsade på, hon sitter vid bron och surar att hon inte fick leka med Lowa längre. Hon kan se lite bark ut om hon vill.

Nä, nu lär jag börja.. Annars kommer inget vara gjort när C kommer hem på rasten och då blir han inte glad på mej .. ;D Har inte heller hunnit fixat felen på bloggen, men det blir nog någon dag :) får hoppas ni klarar er så  länge som det är nu.