27 April
2011-04-27 16:05:37
Kategori: DjurUsch vilken dag.. Började med att jag hoppade upp ur sängen kl 7:00 eftersom jag fick en bokning och PANG så bara snärta det till i nacken och nu har jag gått halvt handikappad hela dagen. Ligger nu i sängen och tycker synd om mej själv. Ont hur jag än gör. Hade en väldig tur med att jag jobbade på demensboendet idag, så mycket lättare jobb fysiskt i alla fall och det var så roligt att vara där :)

Nu måste jag åka och packa hö och åka och handla lite tills i morgon, kylskåpet ekar..


Sen en liten påminnelse till mej själv:
4 Maj kl 17:00 kommer hovslagaren och skor Embla så jag måste ta ut 800kr innan.
Jag är ju så fruktansvärt glömsk, datum kommer jag ihåg men ingen annat..


23 April
2011-04-23 21:15:21
Kategori: MänniskorVilken härlig tid det är nu, soligt, varmt och värsta sommartiden..
Så mitt liv består för tillfäller av att njuta, sola, rida, gymma
...
och en anningen för mycket jobb för att hinna med det jag just skrev.


Nu blir det en dejt med sängen, och upp kl 6 och ut och jobba.

Godnatt


21 April
2011-04-21 17:35:07
Kategori: Djur

Har för mycket blider jag vill visa just nu :) men vill inte ta alla mina favoriter på en gång.. Här är lite närbilder från förra veckan då vi släpte Sala till unghästarna, jävlar vad Drivandi och Sala hade roligt, fast man hade kanske behövt låtit honom vara där lite oftare så kanske det slipper bli så våldsamt nästa gång, det bara flögg omkring hårtussar. Och min tråkmåns stog och var tråkig i ett hörn och surade, tyckte inte alls att det var roligt, för våldsamt (;


Och jag måste bara köpa ett nytt objektiv,
någon som har förslag på bra objektiv för att ta kort på olika sporter, med lite längre avstånd?
Är inte så förtjust i mitt sigma 70-300/4,0-5,6, inte efter jag köpte mitt Pentax SMC-FA 50/1,4..


19 April
2011-04-20 00:27:23
Kategori: Människor

Skriver en liten påminnelse till mej själv om att jag har varit på Vårdsentralen idag. Jag är så otroligt glömsko ch värdelös på att komma igår datum och när de frågar hur länge det har gått har jag oftast ingen anning. Var i alla fall där pågrund av att jag är fruktansvärt tät i näsan och bara rinner och det blir alltid värre på våren. Har varit det i, ja vad blir det nu.. Sen 2007, alltås 4år. Vet inte hur många gånger jag varit till läkarn för det här och ingen hjälp får man. En gång sa de att de trodde jag var allergisk mot hästar, och frågade om jag verkligen ville veta. Vadå?! Klart jag vill veta vad det är för fel, om jag gör någonting åt det sen är väl en annan sak. Men de hittade ingenting. Provat kortison av många olika slag, men inget har hjälpt så där väldigt mycket. Jag ska päven prova  det nu också tills den 10 maj, då jag ska få träffa en läkare. Sköterskan trodde att det var två olika, nu på våren är det pollen och det andra ska läkaren kolla upp sen. Vi får se, ingen har hittat något fel tidigare men är bara så fruktansvärt less på att ha ont i huvudet hela tiden och inte kunna känna lukt på så många år. Det är lite irriterande..

Var även med Mist till ATG och skodde henne en andra gång igår. Hon var så duktig så, (som vanligt) men fick en "liten" dos lugnande då hon tyckte att det räckte att stå där i en och en halv timme som det tog att bara verka. Om 7 veckor behöver hon bara skos fram och sen blir det barfota igen. Hon är lite öm i en bak och är lite inflamerad men annars såg det bara bra ut :) Alla på ATG känner då igen min lilla tjej och alla kommer fram och hälsar på henne, haha (;17 April
2011-04-17 15:14:21
Kategori: Människor

Här kommer två bilder på min lilla kusin William, som jag åkte till på hans bop förra veckan..
Tog en hel drös med bilder och har äntligen redigerat av de flesta och bästa så det kommer säkert
upp lite fler någon annan dag.


Måste också bara säga att jag ÄLSKAR min häst, vet inte vad som har hänt med henne. Hon har bara blivit så himmla underbar. Lyssnar till 100%, känslig, trevlig, snäll och ja, det kan inte bli bättre.. Efter alla 6 år med så mycket, mycket tjat och gnat, och så äntligen känns det som att vi är (nästan) 100% samspelta. Underbar att rida och går i form i alla gångarter i alla takter. Nu vill jag bara gå kurs och tävla med henne! Det är så surt att hon är så här nu, nu när hon är 16år! Och idag var ännu ett stort bevis på det jag känner, hon har väldigt mycket humör, stor personlighet, envis och en riktig enstöring och ett stort matvrak, riktigt stoig kan man säga. Men idag när jag markarbetade henne gick det sååå bra, började nästan på en gång att tugga och när jag slutade upp kom hon gående direkt till mig, utan godis och utan någonting. Det verkligen värmer i hjärtat att hon, denna sura tant, efter 6år äntligen lyssnar på mej även från marken.


Inga i Dalarna/Falun trakten som vill ha lite kort på sin häst...
Är så grymt sugen på att ta kort på hästar, i frihet, som inte är mina egna.

15 April
2011-04-15 22:50:53
Kategori: Mina Hundar

Nu äntligen har jag redigerat klart alla bilder från Kiruna,
så börjar med två bilder på min underbara Milla som jag har saknat såå mycket,
finns ingen bättre och mysigare hund..


Hon har blivit så gammal att hon har tappat två tänder (;
Så hon ser så otroligt söt ut när hon "ler" ..