30 December
2011-12-30 10:21:25
Kategori: Ur arkivet

Bäbis vidar..

- - - - - - - - - - - - -
Nu är jag hemma igen :) Och har haft en så lugn och skön jul och det var tråkigt att åka därifrån
men väldigt skönt att vara hemma igen. Fast saknar snön, vi har verkligen INGEN snö alls kvar här i dalarna.. :(
Ybertråkigt!

19 December
2011-12-19 20:44:27
Kategori: Ur arkivet

 

Vad jag saknar min lilla Soda,

nu är det inte många dagar kvar innan jag får sitta och mysa med henne..

- - - - - - - - - - -

På onsdag åker jag och C upp till jämtland, och den 22 åker jag vidare till Luleå och kommer tillbaka den 29 december igen. Vet inte om det blir någon uppdatering så länge, får se om jag hittar på något internet någonstans :)


15 December
2011-12-15 09:14:43
Kategori: Ur arkivet


Har inte varit ut med kameran någonting i detta tråkiga "vinterväder"
så blir en bild på min lilla Smygare som smet i påskas och inte kom tillbaka..
En gång vildkatt alltid vildkatt och han har det nog bättre nu än i lägenheten,
Så jag hoppas han hittade en ny familj..

- - - - - - - - - - - -
Var igår och fiade med Mist fötter och hittar ett stort hack 1cm ner från kronranden precis ovanför den värsta hålväggen. Så antagligen en hovböld som har kommit ut för ett tag sedan men ringer hovslagaren i alla fall och hör vad han tycker jag ska göra. Om jag ska åka in till ATG i alla fall. Men snäll som han är kommer han hit idag och kollar till henne :) Han tyckte inte jag skulle gå omkring och vara orolig :) Det konstiga är att den måste ha kommit ut för någon månad sedan eftersom det har hunnit växa ner så pass mycket och varken jag eller Thilde Höök har sett att hon haltar eller någonting?! Hon hade en hovböld sist hon hade hålväggar men det var förra oktober så den är ju helt utväxt nu..?


Och sen så var jag ju och köpte en ny sadel åt Embla i söndags, men dum som jag var så tänkte jag inte alls på att jag måste ha en annan sorts sadelgjord! En dressyrgjord räcker inte så långt under magen på Embla när man har en allround! Så åkte in till Citygross och köpte en 100, tänkte den där låååånga borde väl räcka, men nä! Tjockis hästen behöver 110cm så klart, vilket en jag känners travare har och min häst är liten, typ - 130 cm!

13 December
2011-12-13 10:33:17
Kategori: Privata inlägg

FAAAN!
Snyft .. Min älskade lilla bil och jag åkte en liten flygtur ner i diket igår och så klart stog det en lycktstolpe ivägen så nu är min lilla söta underbara bil som alltid fungerar lite trasig. Som tur var, var den duktig och träffade bara bakdörren så den går att köra fortfarande men den är inte så vacker för tillfället, blåslagen och bulor. Och så ska den få åka till sjukhuset Tänger verkstad på fredag och se om den har något annat som är brutet. Den blödet då varken bensin, olja eller vatten än så länge så det är då tur..

11 December
2011-12-11 22:59:34
Kategori: Mina hästarFuni från Jika
- - - - - - - - - - - -

Sista bilderna på Funi innan han åkte, lurvbollen..

- - - - - - - - - - - -

Fult upp är det verkligen i mitt liv för tillfället, känns som om jag inte hinner med någonting. Fast så säger jag väl alltig men nu är det verkligen så, är aldrig hemma och har alltid någonting för mig. Runt, runt går det.

Var i alla fall på Hööks i går och käpte en sadel åt Embla. Blev en allroundsadel (thorogoods t4), även fast jag inte är så förtjust i dem men den passade bra och ska bara vara en att variera ibland mot dynan. Och så går det att ändra bomvidd och den är väldigt liten så den kanske passar på Mist sen också om något år. Har planerat att köra in henne först, vet inte, men känns som om det vore en bra idé så hon bygger lite muskler innan man börjar rida in henne för hon är ju såååå liten än.. Hon har växt lite men inte så pass mycket. Hon har växt i sitt täcke från förra året som var förstort då men sitter som en smäck nu. Hon såg även inte så liten ut mot Funi (som är 130cm) bara det att han är så fruktansvärt grov. Tror att min shettis gammla sele skulle passa henne, hon var VÄLDIGT grov så tror inte Mist är mycket större, hon har bara längre ben och inte byggd som en tax :)

6 December
2011-12-06 22:47:50
Kategori: Ur arkivet

Tittade igenom lite söta bilder på dessa vänner, så söta! :)

- - - - - - - - - - - -
Var till stan idag och skulle fixa lite grejer till Mist hovar som min hovslagare sa att jag skulle göra. Steel joint och ett medel mot strålröta med formalin i, vilket skulle vara bra mot hålväggar också. Men det gick inte så bra... Steel joint fanns bara i 15l burk och kostade VÄLDIGT MYCKET! Och formalin är så pass cancerframkallande att de hade slutat med det i allt! Fanns inget medel alls med det i längre och då är det bara Vircon kvar och det säger hon att det är kris slut på i hela sverige, jah! Bad gör jag nu då? Åkte runt på alla hästaffärer jag kunde tänka mig och hittade lite grann på granngården som tur var! Annars hade jag börjat gråta..

5 December
2011-12-05 14:53:00
Kategori: Instagram

Mina två sötnötar..
Är lite kär i min Iphone och alla Kamera appar (;
så ni får nog stå ut med lite sådanna bilder ett tag.
 
- - - - - - - - - -
 
Nu är Funi såld, det känns tomt men bra..
Jag vet att jag inte hade tid för tre hästar och inte kan vara självisk längre med honom och han får det nog bättre där han är nu. Hon som köpte honom verkade så bra och trevlig och fick ett mejl om att det hade gått bra
och han redan var vän med hennes andra hästar och hon hade provridit honom och tyckte han verkade trevlig. Så det känns så skönt!

2 December
2011-12-02 21:35:00
Kategori: Instagram

image description