27 Februari
2011-02-27 11:00:00
Kategori: Mina vardag

Läste att min favorit affär från Östersund har skaffat en webbshopp så
nu behöver jag inte åka upp dit för att handla hem saker (;
Länk: Hamngatan 12


Detta är saker jag har tänkt beställa och massa till, men allt fick inte plats (;
Bilder från: http://webbshop.hamngatan12.se

26 Februari
2011-02-26 13:25:00
Kategori: Recept

Bakade lite bullar :)
Blev inte som mammas men de funkar..


25 Februari
2011-02-25 13:15:54
Kategori: Mina vardag

Hittade ett litet paket i brevlådan idag..
Och titta vilka söta vantar min söta mamma har stickat åt mej! :)

 

 

Måste verkligen uppdatera min bloggdesign!
Om jag inte får någon bokning från jobbet i morgon tror jag, jag ska sätta mej ner och få
ihop en ny, ljus och fräch en. Enkel och stilren och lite ny inriktning.


22 Februari
2011-02-22 16:46:48
Kategori: Black and White

Nu har Christophers lille bror Alex åkt och Christopher och jag har städat hela dagen, typ.. Från elva till fyra, men nu så börjar det lika något. Forstår inte hur mycket saker vi ha, slänger minst en sopsäck full varje gång vi storstädar vilket är typ varannan månad, och det finns fortfarande saker att slänga även fast vi inte köper så mycket nytt. Nu tänkte jag baka lite muffins eller bullar, om jag orkar, eller om jag vill stöka ner igen? Det är så rogivande och se köket så här städat.. Sen om ett tag blir det tacos med resten :) Men jag tänker då INTE hjälpa till (; Jo, hacka sallad kan jag göra..

I morgon blir det jobb till två och sen kommer hovslagaren,
så hoppas Embla blir bättre efter hon har fått nya fötter..

19 Februari
2011-02-19 11:00:00
Kategori: Mina Katter

I torsdags var jag med Embla till ATG, vet inte om man ska säga om det gick bra eller inte, de hittade inte vad som var fel. Markerade lite på böjprov och i longering tog hon inte i ordentligt. Fick bedövning och var som vanligt igen. Visade ingenting på röntgen och veterinärerna sa ingenting om kotledsinflamation utan trodde att det var någonting i hoven. Så fick bedövning, ska stå i en vecka och sen skrittas i två och tillbaka igen den 7 Mars.

Och igår följde jag med Lovis och Dugur till veterinären då han markerar lite. Hittade ingenting där heller så där är det också att prova sig fram. Visade ingenting på böjprov men markerade lite i longering. Var då inte kotledsinflamation eller spatt så det är ju skönt!

Både behöver skos om så hovslagarn kommer på måndag eller tisdag,
liten påminnelse till mej själv :) är så bra att skriva upp det viktigaste här så man kan komma ihåg det viktigaste och när saker hände.

Jobbar kväll i kväll och i morgon kl 13 ska jag på kurs för Jamila Berg på Keilir. Får se hur det går, hinner sova ett litet tag i alla fall, men det blir nog kul :)


17 Februari
2011-02-17 18:30:00
Kategori: YouTube

.. Har ni sett de här klippen (;
Tycker de är väldigt underhållande, roliga och söta..


15 Februari
2011-02-15 16:12:00
Kategori: Djur

.. Dugur från en fin frostig dag från december..


13 Februari
2011-02-13 20:47:00
Kategori: Mina Katter

.. en fin vårdag, tog jag ut mina söta små kissar ut på en liten tur ut i snön..
De tyckte tyvärr inte det var lika fint ute som jag gjorde, de är verkligen inne katter till 100%!
Schvooooom, sa det så var de inne igen..


13 Februari
2011-02-13 11:03:00
Kategori: Djur

Stackars lilla Karin, katter landar inte alls alltid med fötterna före! (;

Ahaa.. Har det så lungt och skönt hemma, hela lägenheten för mej själv! Christopher och Alex är och fiskar (huvva) så nu ska jag bara ta det extremt lungt och skönt innan man ska iväg och jobba..


12 Februari
2011-02-12 14:06:00
Kategori: Djur

Kom nyligen hem från stan med Karin, var på loppis och sökte tre saker: Gammla böker,  gammla tyger och en gammal stol. Tror ni det fanns något av det? Nää.. Trodde det var det som skulle finnas på loppisar? Men det var fullt med annat skrot man inte vill ha.

Nä, nu ska jag strax iväg och jobba lite så ska ta en liten lur en snabbis..


11 Februari
2011-02-11 16:00:00
Kategori: Människor

Från en härlig dag och en härlig ridtur med Karin i ett underbart vårväder..

Måste verkligen göra en ny bloggdesign, är fruktansvärt less på denna. Har inte orkat gjort någon ny på flera månader..


10 Februari
2011-02-10 15:41:12
Kategori: Mina Katter

.. Embla är inte bra, det var väl inte det lilla som vi hade hoppats på utan det är någonting längre ner. Så det blir ännu ett besök till ATG den 16 med både Mist och Embla. Mist som ska få sina första skor och ja, vi får se vad de tänker göra med embla och hur det går. Och vad gör jag om det inte gör det?

Igår var jag, Christopher och Alex på bio, green hornet. Var rätt underhållande, ingen film jag skulle behöva vara på bio för att se, men som sagt, sebar.. Trevligt hade vi då i alla fall och vi hade hela salongen för oss själva så kunde prata och kommentera så mycket vi ville.


1 Februari
2011-02-01 17:15:44
Kategori: Mina Katter

Var med Embla till ATG igår, och det gick riktigt bra och det känns så skönt! all svullnad var borta och det enda de hittade som kunde vara fel var en liten pricka i hoven där det var lite hålväggar. Men som de fixade till. Men tycker fortfarande hon är lite lite halt, eller man ser det inte men märker det på henne. Ska skritta henne i en vecka och se om svullnaden kommer tillbaka. Blev lite svullet idag men försvann efter lite masserande.

I morgon ska jag till Valbo (; ränner där hela dagarna känns det som men det är så roligt att fixa till i lägenheten. Vill bara ha en lite större lägenhet.

Och C var ute och fiskade idag, det tråkigaste man någonsin kan göra och så var det huuur dåligt väder som helst, regn och hagel. Usch och fy! Men men, tycker han det är roligt får han väl stå där ute och få urinvägsinfektion.