30 Januari
2011-01-30 16:31:51
Kategori: Mina Katter

Ska jag börja med samma mening som de senaste 10 inläggen, att det var ett tag sen sist. Har inte så mycket att skylla på, bara att det har varit för mycket för tillfället att kameran inte har kommit fram alls. Känner mej helt slut och vill bara att denna oturs 2010 ska ta slut, men så verkar det inte utan den fortsätter in i 2011. Embla är halt så nu när äntligen ATG besöken börjar ta slut kommer nya problem. Ska tillbaka till ATG i morgon och kolla, sist var hon så svullen att de inte såg någonting utan hon har stått inne och gått på antiinflamatiorisk medecin i en vecka och hoppas verkligen det bara är en liten stukning.

..och bara för att allt annat har varit så deppigt har C och jag varit på IKEA två gånger och shoppat, och rensat upp i lägenheten så nu börjar jag bli riktigt nöjd. Hyffsat, hade gärna haft en lite större lägenhet.


11 Januari
2011-01-11 13:35:56
Kategori: Mina Katter

Fick en reflexskärm av min svärmor i julklapp, så i går när det äntligen var fint väder och jag var ledig gick jag ut och provade den på mina söta katter (som för övrigt *host* älskar att vara modeller). Och det var verkligen roligt, blev så mycket lättare och bättre.

Och vet inte vad det är med Lolo, hon som annars är en liten surtant, fisförnäm är sååååå social och vill helst sitta i knä hela dagarna, om inte så ligger hon brevid en.

Funderar allvarligt på att sälja en av mina hästar, orkar inte med mer nu. Det bästa är ju att ha kvar Mist, hon är en kopia av min drömhäst Embla och hon är ung och har flera år framför sig och jag kan forma henne hur jag vill men kommer jag någonsin att kunna sälja Embla? Varje gång jag rider henne blir jag bara så glad och orken kommer tillbaka men det är alltid någonting som slår tillbaka. Nu har det blivit ett nytt problem, Embla är storbrunstig och står och retar Sala på andra sidan tråden som försöker hoppa över och det är inte änns vår än! Kanske ska ha henne på foder ett tag och se hur det känns utan henne.


10 Januari
2011-01-10 14:55:46
Kategori: Mina Katter

Vidar är en mespropp. Tycker snön är livsfarlig så här försöker
han kuta förbi mej upp för bron och in igen..


9 Januari
2011-01-09 13:49:37
Kategori: Digital art

Orkar ingentign just nu, allt går verkligen inte åt det hållet jag vill, eller rättare sagt så går allt skit. Åkte ner till Strömsholm med Mist i veckan, krafitg kolik pågrund av för mycket mask, ändå har hon blivit avmaskad två gånger 2010. Trodde verkligen hon skulle dö, hade gått hela kvällen och hela natten men kramplösande och vätska men ändå kl 3 på natten lägger hon sig bara ner och sparkar, kl 4 när vi åkte trodde jag inte hon skulle klara det, då var det knappt liv i henne och fick sparka upp henne för att få pp henne på benen igen och in i transporten. och det är ju som distriktarn sa, händer det något är det bara att köra fortare. Det gick i alla fall bra, och hon fick komma hem efter 3 dagar..

Själv känner jag att det är för mycket just nu, vill bara kunna ställa in Embla och Mist i hyllan och plocka fram dem om någora år igen. Sen är det massa annat runt om kring som gör att, jag orkar bara inte med någontign mer nu.. Utan Christopher vet jag inte vad jag hade gjort. Känner mej bortglömd..


1 Januari
2011-01-01 21:51:36
Kategori: Digital art


Ja, det var en roligt nyårsafton. Christophero ch jag satt och mös med morötter och gurka till 10 sen gick vi och la oss och upp kl halv 6 för att åka till jobbet så var den helgen slut.

Det är synd man inte har en videokamera när man har dessa små filurer i huset, ni skulle sett vidar i går. Christopher satt ner en burk med lite gräddfil i och han tyckte det var SUPER GOTT och stoppade ner hela huvudet i burken, enda problemet var att den fastnade så han fick lite smått panik när han upptäckte att han inte såg någonting och sprang iväg (; Han hade lite gräddfil över hela sig sen.


Mist är dålig igen, nu har hon fått skavsår av skorna så hon kan inte ha på dom för då blir hon halt och hon blir halt av att inte ha på dom så måste komma på någon ny idé, "hov gel boots" ser ut och funkar? Förstår itne riktigt hur de ser ut, om de har någon undersida?