31 Juli
2011-07-31 21:43:19
Kategori: Mina Katter


Jag köpte en ny klösbräda, eller ett klösträd åt katterna i förrgår. Och vet ni vad tjockisen på bilden har gjort när jag vaknar! Han har hett sönder den. En av hyllorna är av på mitten, va faaan! De ska väl åtminstånde hålla för en katt tycker man väll när man har köpt en klös för 2 tusen. Ska ringa dit i morgon och hoppas man får en ny, de ska väl hålla längre än en dag i alla fall, tycker då jag..

30 Juli
2011-07-30 22:08:50
Kategori: Mina KatterFörstår mej inte på Lolos ögon, de är skitsvåra att ta kort på och blir aldrig skapra eller blir den färgen hon igentligen har på dem.
Hej och hå, full fart hela dagarna. Var till IKEA och köpte lite presenter, och lite saker till mig :) typ mitt fina lila påslakan som katterna ligger på, och lite andra saker till en hel drös med människor.  Åkte sen till Falun och hämtade ut katternas nya klösbräda, och den var riktigt STOR! Eller det är ett klösträd, går ända upp i taket med massa hyllor och så klart så ramlar klumpedunsen Vidar ner från översta men han verkar då må bra i alla fall. Städat, bäddat om lagat mat och tvättat. På en dag, det är bra för att vara jag det. Ska försöka ta kort på klösen någon dag när de ligger där i  så ska ni få se hur stor den är..

28 Juli
2011-07-28 22:51:05
Kategori: Mina Katter

Är så slut att det känns som om jag somnar så kommer jag inte vakna på 3 dagar. Och jag tror säkert att jag har kunnat göra det också. Nu vill jag bara att sommaren ska vara över så jag kan åka upp till Jämtland och Kriuna och bara få ta det lungt ett tag.
Jag funderar även på att sälja min kamera, och spara pengar ett tag och köper en Canon, eller Nikon. Spelar väl inte så stor roll, typ samma sak. Älskar min Pentax men det är så tråkigt att utbudet är så litet om det som finns är SVIIIN dyrt, dubbla priset mot Nikon/Canon och jag känner ett jag köper då hellre fler billigare objektiv som kanske inte håller i 30 år men de håller då den tiden jag vill att de ska hålla. Innan det kommer nya varianter. Någon som kan ge förslag på vad man kan sälja en Pentax K20D, frächt skick med Pentax SMC-FA 50/1,4 och Sigma AF 70-300/4,0-5,6?

23 Juli
2011-07-23 19:02:49
Kategori: Digital art

Nu var det länge sedan jag satt med ritplatan, och det gick väl sådär.. (;

4 juli
2011-07-04 22:19:15
Kategori: Mina Katter


Vet inte vad som har hänt med Lolo (; tror hon har blivit kattunge på nytt. Dena stela osociala pinne har helt plötsligt blivit social, busig och går runt fötterna på en jämt. Hon vet när jag är ensam och saknar Christopher, då kommer hon och sover under täcket med mej hela natten, eller i fotändan ifall det blir för varmt (;

Jag vill vara ledig och ha mycket pengar så jag bara kan ta bilden och
åka iväg och bara ta kort i flera dagar och bara sova i bilen.

1 Juli
2011-07-01 11:03:34
Kategori: Mina Katter

Färg eller svartvit?

'
Jag har beställt nya skor, skyhöga klackskor. Får se om jag änns kan gå i dom men de
verkar inte vilja komma. Beställde dem för en vecka sedan och det skulle ta 2-3 dagar.