28 Juni
2011-06-28 23:57:43
Kategori: Människor

Louise & Daniel
Jag kan verkligen inte det här med porträttfotografering,
men förhoppningsvis får jag öva lite (;


Kommer inte ihåg vad som har hänt sen sist jag skrev, det var ett tag sen som vanligt.
  • Gick igenom en litet sammanbrott här om dagen men som löste sig efter ett samtal med mina fruktansvärt underbara, älskade föräldrar som jag älskar över allt annat.
  • Jag och C blev erbjudna en ny större lägenhet. Men vi trivs här, den känns fortfarande för trång men vi har väldens bästa grannar och allt vi har fixat till här så, nja.. man kan bo trångt om allt annat känns toppen.
  • Har även funderat på att tatuera mig, har funderat på det ett tag nu, eller sådär några år och nu äntligen har jag kommit underfund med vad det är jag vill ha, och det känns verkligen rätt för det bara finns där överallt och det är verkligen tatueringar som ligger mej varmt om hjärtat. Så får se om jag kan boka någon tid till hösten, men jag har verkligen smärtgräns NOLL! och vad jag har förstått är det inte på de snällaste ställena jag vill ha dem..
Ja, inte så mycket mer (; jobbar och slappar är väl det jag gör.
Får se när nästa inlägg kommer upp, förhoppningsvis inom en vecka (;
Night Night..

21 Juni
2011-06-21 23:08:59
Kategori: Mina Katter

Är helt värdelös på att skriva någonting här, men ja detta är min katt Lolo, henne har man aldrig sett här i bloggen förut, eller inte.. Kan i alla fall säga att jag och C har köpt en ny soffa, som ni ser lite på bilderna, typ inget alls men ett litet hörn i alla fall och så har vi äntligen skaffar madrasser!! I stället för våran 120cm lilla säng, iofs så har vi delat på en 80cm i flera år men det är ändå skönt att få sova med lite space.

19 Juni
2011-06-19 21:46:22
Kategori: Människor

Modell: Louise
Fotograf: Jag
Kamera PENTAX K20D + Pentax SMC-FA 50/1.4
Bländare: f/1.7
Slutartid: 1/500 s
ISO: 200Just nu känns livet så skönt, just nu..

16 Juni
2011-06-16 17:02:08
Kategori: Djur

Fälttävlan 11-12 Juni 2011
Bollnäs Ryttarsällskap
En liten del och fler kommer..

14 Juni
2011-06-14 10:03:32
Kategori: Människor


Tog lite kort på Louise förra veckan, första gången för både henne och mej.
Och tacka vet jag djur och natur (; men tycker det gick väldigt bra i alla fall, vad tycker ni?
Jag är då väldigt nöjd, och ljuset var underbart, höll bara på att slå ihjäl oss för att komma dit (;

13 Juni
2011-06-13 16:12:28
Kategori: Mina hästar

'
Idag var det sista gången jag var till ATG med Mist, (hoppas jag, peppar, peppar) så äntligen är hon bra i fötterna igen och nu går hon utan skor. De tyckte däremot att hon såg lite smal ut, men vet inte ja.. Hon är inte smal över revbenen utan ser bara ut som en benget men unghästar brukar ju inte vara så muskulösa ut heller. Men hon ska börja gå på lite mer grönbete nu så det årdnar sig nog. Början på dagen var där emot inte lika rolig, kom 40 minuter för tidigt till ATG, (jag hatar att vara sen!) och vi väntar och väntar, skulle vara där 11:30 och klockan blir 12:00, klockan blir 12:30 och de får inte tag på honom. Vi åker och köper lite lunch och när vi är tillbaka är han klar med henne, fort gick det (;

Har sååå många bilder för tillfället jag vill visa upp men jag vet inte var jag ska börja, har just bytt från PC till Mac och måste först lära mej lite hur den fungerar. Trodde inte det skulle vara en sådan stor skillnad men det var verkligen som natt och dag. Men men (; någon gång lär jag ju lära mej och jag märker då redan skillnad när jag håller på mid bilder, den är nåååååågot mycket snabbare..

8 Juni
2011-06-09 00:11:28
Kategori: Mina hästar

Oj oj, nu var det länge sedan. Men nu har jag massa bilder så der räcker och
blir över så nu blir det säkert några ny inlägg ett tag. Det kommer i vågor.


Här händer inte mycket, mamma var ner hit en vecka som gick alldeles för fort, jag tävlade på Embla vilket gick SUPER! Fick 5,0 i tölten, sist jag tävlade fick jag 1,5, Haha.. Har beställt ny soffa och madrasser på IKEA, ska köpa en ny dator till nästa vecka och har fått mitt sommarschema så nu kan jag planera min tid lite bättre och har mer tid till annat. Det rullar på här alltså.