29 November
2011-11-29 23:48:00
Kategori: Instagram

Min söta knäppis Vidar..
 
- - - - - - - -
 
Gahh! Är lite galen på Funi för tillfället.. Har velat sälja honom länge, för både hans och min skull, för vi har aldrig riktigt trivts med varandra och mamma red han inte så speciellt ofta så det skulle vara bäst för honom. Och att det har varit så krångligt med två hagar för Embla och Funi har ALDRIG kunnat gå tillsammans utan att slå ihjäl varandra, och att han inte går frammåt och aldrig kunnat tölta mm. mm. kan rabbla upp en hög med saker.
Och nu när jag äntligen har hittat den perfekta köparen, så blir han så UNDERBAR! Embla och han går superbra ihop,  han är så otroligt snäll och fruktansvärt trevlig och så har jag varit ute och ridit på honom nu två gånger och han töltar klockrent, (i kort tempo) pigg, framåt i både trav och galopp. Så blir så frustrerad, kunde han inte vara så här för flera år sen när vi köpte honom?!
- - - - - -
Så vet inte hur jag vill göra, köparen låter helt perfekt så han får det säkert bättre hos henne i alla fall, men ifall hon inte vill köpa honom tror jag inte jag söker efter någon ny, inte just nu i alla fall..

27 november
2011-11-27 22:20:08
Kategori: Mina hästar

 

ÄNTLIGEN har snön kommit!!

Har sknat den massor och nu vill jag bara ha massa, massa minusgrader, pulver snö och mina underbart söta djur som fotomodeller.

Speciellt Soda, guu så jag saknar min Soda, vet inte hur ofta jag tänker att jag bara vill ha henne här.

- - - - - - - -

Jaja, får se om jag är ledig i morgon och vad det är för väder..

Kanske tar ut Funi på en promenad ut i skogen, blev så fruktansvärt fotosugen nu när jag såg snön och fint väder lovar dom i morgon, fast pluss så hoppas verkligen inte att snön försvinner igen.

- - - - - - - - - -

Apropå det, så gick det jättebra att släppa ihop alla hästar.. De går faktiskt jättebra ihop, vilket gör mig lite putt, GAH! Vad allt hade varit lättare om de hade gått ihop förr och vad mycket mer jag hade kunnat göra med dem men ICKE! Men nu kan man vara bästa vänner minsann.. Vilket är väldigt, väldigt skönt och roligt och känns inte alls jobbigt att ha tre hästar för tillfället. Känner bara att jag har fått världens energi och vill bara åka dit och mocka och mysa, tar t.o.m in dem varje kväll nästan. Nu är det bara en grej, att Martin vill komma hit och fixa Mist fötter och hoppas det går över fort. Det såg inte änns i närheten av så illa som förut så man får hoppas att ATG bara missade lite. Får prova ringa honom i morgon och hålla tummarna att han har tid, vill inte in till ATG igen med henne.


24 November
2011-11-24 22:11:50
Kategori: Mina hästar

FAAN, det kan visst aldrig gå bra! Blir att ta hem Mist igen på lördag. Hon har fått hålväggar på samma tre fötter igen och nu känner jag bara att jag vill att Martin ska kolla på henne! Så hoppas verkligen att han har tid att komma hit.. Och jag hoppas för guds skull hon har slutat att rymma nu!
Och så kom jag precis hem med Funi, så nu har jag tre hästar för tillfället men hoppas Funi blir såld fort.  För Embla såg LIVRÄDD ut i boxen, det var 4 år sedan de träffades och hon är fortfarande rädd för honom. Så vet inte om jag törs släppa ihop dem igen, men blir en satans jobb om han inte blir såld och inte kan gå ihop med Embla och Keilir så han måste stå i en liten rast hage och vara inne om nätterna som han HATAR! Han går och går och går tills det inte är något spån kvar, han kan verkligen göra jord på en natt, och sen blir det inte bättre utav att han också är en rymmare.
Så får se hur det går i morgon..

21 November
2011-11-21 17:34:36
Kategori: Natur

Sjuk!
Har haft så fruktansvärt ont från bihålorna sen i onsdags, eller har kännt tryck från bihålorna i månader men nu, nu jävlar gjorde det så satans ont. Ringde vårdcentralen på torsdagen och de sa att jag skulle knapra ipen och ta näs spray, (som jag är beroende utav efter flera års användande så nej tack, nu när jag precis har kunnat sluta). Men klarade mig bara till söndag natt utan att ha sovit på flera nätter så fick C nog och ringde sjukhuset som vi fick en akut tid till. Kraftig bihåleinflamation var den och en riktig dunder kur med tabletter i några dagar. Tog Sjutton! tabletter igår.
Helst ville han göra en käksköljning, och han sa inte riktigt vad det var innan så ja, visst sa jag. Tog lokalbedövning och gick och väntade i 30min. Men gah! Har aldrig sett något så hemskt, visst han sa att det inte skulle bli så trevligt men det där! 5 cm stor nål, tjock som spetsen på en blyertspenna som ska tryckas igenom brosk och allt möjligt in i bihålorna och skölja rent med halv liter koksaltlösning!! Provade en stund men det gjorde så satans jävla ont när han inte kom igenom, och jag hade bedövning! Så nej tack, klarar mig på lite starkare värktabletter..

Så gör inte så mycket för tillfället än ligger hemma och tycker synd om mig själv :)
Och det tycker jag att jag har rätt att göra ett tag i alla fall.. :P

19 November
2011-11-19 15:47:31
Kategori: Mina Katter

Kom på att idag för precis två år sedan hämtade vi hem våran lilla tjej.. :)


..det här var första bilden jag tog på henne, samma dag som hom kom hem...
Mager och jävlig med kanppt någon pälls och full med mask, rinner ur ögon och näsa,
men så underbart söt!


14 November
2011-11-14 19:53:07
Kategori: Black and White

Tråkigt höstväder, vilket inte är så inspererande.
Så det blir lite gammla bilder så länge till insperationen kommer tillbaka.
Nu längtar jag så fruktansvärt tills snön kommer!

9 November
2011-11-09 07:05:00
Kategori: Blandat


8 November
2011-11-08 14:00:20
Kategori: Blandat


Min lurviga skogsmulle söker nytt hem
2011-11-06 21:32:57
Kategori: Mina hästar

Ja, nu har vi bestämt att vi ska sälja min lilla Funi.
Satt ut honom på annons idag, kommer gråta ihjäl mig om/när vi säljer honom.
Även fast jag inte rider honom mycket och inte har honom hos mig för tillfället så
har han alltid en plats i mitt hjärta.
Söker nu nytt hem åt min gammla skogsmulle, underbart 
snäll och social kille som är riktigt trevlig i all hantering. Lugn 
och snäll i ridningen, och älskar långa och härliga skogsturer. 
Även inkörd och riktigt trevlig att köra. Har gått som barn, 
turridningshäst och ridskolehäst i några år så passat till det 
mesta och han tycker om att jobba!

Han har tyvärr tandproblem som gör att han måste till 
tandläkaren 1-2g/år och att man helst ska rida på bettlöst, 
men som går superbra på det så inga problem. På grund av 
detta är hemmet mycket viktigare än priset och vi vill bara ha 
honom till ett kärleksfullt hem som söker en skogsmulle att 
mysa med hans sista tid i livet.

Är det något du söker, en härlig skogskompis, 
promenadshäst eller sällskapshäst så var inte rädd att mejla 
för bilder och mer info.

Mvh Emelie

3 Oktober
2011-11-03 08:51:00
Kategori: Mina Katter


2 Oktober
2011-11-02 11:03:00
Kategori: Mina Katter


1 November
2011-11-01 11:36:37
Kategori: Black and White

Va fan!
Jag kan inte kommentera någon blogg, vad är det nu för fel då?