Pyssel sugen till tusen..
2012-03-26 14:11:00
Kategori: Digital art

Är sååå pysselsugen så det är inte klokt! Håller på att ritar ner ideér för fullt som min söta lilla pappa ska få hjälpa mig med, sen behöver det bara blir SOMMAR! så man kan vara ute och få ihop allt. Här är en liten skiss på vad jag vill göra, sne och jävlig men man ser väl ungefär. Ser inte så mycket ut för världen just nu men jag tänker mig att det kommer bli bra i alla fall :)

Förlåt, förlåt..
2012-03-24 16:07:00
Kategori: Ridsport

Förlåt, förlåt.. Har inte hunnit med att sitta med datorn de senaste veckorna och ännu mindre med kameran. Min dator har även varit på lagning så har inte kunnat gjort så mycket i alla fall. Och inte får man så stor lust att gå ut med kameran i detta trista gegg väder. Usch! Det är så dött och dystert ute. Nä, nu får sommaren komma med alla blommor, värme och hästtävlingar..

Full fart..
2012-03-03 16:42:24
Kategori: Digital art

Oj oj, har inte hunnit änns titta in här på bloggen sen sist..
Fullt upp kan man säga, när jag inte jobbar som jag gör typ varenda dag och resterande tid går till hästarna och allt annat man måste hinna med i vardagen. Så ni får stå ut med en gammal ritad bild, (det första jag hittade) så kommer jag nogtillbaka om en stund när jag får lite tid över :)