27 November
2010-11-27 13:12:38
Kategori: Mina Katter

Tog ut Vidar för att han skulle få kolla på snön för första gången, men han tyckte inte den var någon höjdare utan stog mest där och såg ut som: "Maaamma, hjälp mej här ifrån!" och försökte krypa upp i knät hela tiden.. Jag coh Chritopher har även köpt en söt juljacka åt honom, fast han var inte så förtjust i den heller (; Så provade att sätta den på Lolo, men jädrans så arg hon blev! Spottade och frästa så man tordes knappt röra henne, och stackars Vidar fick en smäll stackarn, förstog ingenting vad han gjorde för fel..


23 November
2010-11-23 17:36:02
Kategori: Black and White

Har inte så mycket att berätta för tillfället, det bara rullar på. Ska börja ett nytt jobb på Måndag, Mist mår bra och Embla ska till ATG snart. Var och provred en valack förut hos Styrmir som jag verkligen hade velat ha men ska se vad de säger om Embla först. Snart kommer Lovis och Karin hit och vi ska göra hemagjord pizza och kolla på Desperata husfruar.


21 November
2010-11-21 21:52:33
Kategori: Black and White


14 November
2010-11-14 21:26:58
Kategori: Mina KatterVärldens sötaste, underbara Lolo i brus..

Nu har hovslagaren i alla fall varit och kollat på mist, eller i fredags var han här. Och det var värre än vad man trodde. Han ville inte göra någonting utan tyckte jag skulle åka till ATG så fort som möjligt och skära upp och ev. gipsa. Kul kul, två hästar till ATG på en månad. Går riktigt bra för mej! Blir mycket jobb  framöver.. Får ta och pensla på virkon i alla fall en gång om dagen i hur länge då? hur lång tid tar det att växa ut en ny hov? Blir att kliva upp tidigt i morgon och ringa ATG, har tre ärenden jag ska prata om, de lär ju tro att jag missköter mina hästar..


2010 är inget år jag vill komma ihåg, kan man ha så här mycket otur,
olyckor och sorg som våran familj har haft detta år?


Godnatt..

11 November
2010-11-11 22:03:22
Kategori: Djur

I går hämtade vi hem våra små unghästar, Min lilla Mist och och Louise Drivand. Det är Drivandi på bilderna med Dugur som blev så glad att få en kompis. Och det gick väldigt smärtfritt att släppa in honom med de andra, som vanligt surar min tant. Det var lite värre med transporten hem då han ville hellre stå på bakbenen och bak och fram. Mist var i alla fall otroligt lugn i transporten och gjorde ingenting även fast Drivande hoppade runt och även på henne. De hade nog fått stannat kvar länge i Orsa, i alla fall Mist var tänkt två år till men hon har fått hålväggar och ev. hovböld så ville ha hem henne och ha lite mer koll på henne, även fast det säkert inte finns så mycket mer att göra än att vänta känns det bäst för mej. Och nu har vi en så stor flock själv så det är inte lika nödvändigt att ha henne borta. Fast hon har bara fått träffat mor Embla (som var grymt grinig på henne, Mist som i vanliga fall är väldigt underlägsen var det inte alls mot sin lilla mamma så det är väl lite rätt åt henne), och farbror Adam. Törs inte släppa ut henne och träffa Keilir än då hon är väldigt halt på morgonen och kan knappt gå. Men för hoppningsvis blir det snart, tycker hon redan går bättre efter två dagar så, och i morgon kommer hovslagare hit och kollar på henne, så får se vad dom tycker.

Och nu har snön kommit (; Det är så roligt, och allt blir så ljust och fint. Tänkte ta ut mina små kissar och känna lite på snön, i alla fall Vidar som aldrig har sett den förut men när jag öppnade dörren försvann han illa kvickt. Haha, fast snart får vi se om han får bli utekatt för på Onsdag ryker kulerna på honom.

Blir bättre bilder någon annan dag, har inte haft tid för kameran alls denna vecka och den verkar fortsätta ha mycket att göra.Nu ska jag gå och sova så man orkar upp ännu en tidig morgon och släppa ut Mist, förstår inte hur man orkar ha hästarna inne varje dag, det är mycket mer jobb för mej och hästarna trivs bättre ute i flocken, dygnet runt.
Godnatt..

 


Mobilätande Lolo
2010-11-07 01:12:49
Kategori: YouTube


Vad tror ni, älskar hon den skrattande tomtenissen eller hatar hon den? Hon blir som tokig när hon hör detta ljud, kommer i full kareta, jamar och skriker om hon inte hittar det som låter och när hon väl får tag på det går hon iväg med det och biter, som ni ser på filmen. (Ibörjan stör vidar lite, men kolla några sek.)


6 November
2010-11-06 17:15:07
Kategori: Mina Katter

Suck och stön! Vet ni vad jag tror, att vi ska få kattungar. Tror vi kom på försent att Vera var en Vidar för Lolo var tokig varannan/var tredje dag förut men nu är det ingenting och när de träffas är hon bara sur på honom om han nosar på henne. Så vad gör jag nu då, får hoppas att de kommer se ut som mor sin då jag har några som kanske är intresserade. Fast den färgen verkar vara väldigt svår att ärva vidare då hon som vi fick Lolo utav bara hade haft två st på 8år och hon har fått några kullar.

Och jag vill verkligen ha en reflexskärm, får nog ta och önska mej det i julklapp.
Även en fjärrutlösare hade varit roligt (;

 


Tävling
2010-11-03 17:54:50
Kategori: Tävlingar

Nämen :) gud vad kul! Blev en av finalisterna i lindapauline tävling om att vinna en snygg ring..
Ni får gärna gå in och rösta på mej, nr 2.

Länk: Tävlingen


2 November
2010-11-02 20:01:30
Kategori: Människor

Ops! Jag hamnade på bild, kors i taket!
Christopher och Alex mor ville ha lite bilder på sina pojkar,
vilket inte var det lättaste med dessa fiskpinnar till människor..!
Fint ljus och bakgrund var det i alla fall, så det underlättade..

Vidar
2010-11-01 21:15:59
Kategori: Mina Katter

En inte allt för smart Vidar fastnade i husses jackärm,
Detta hade han nog inte tänkt igenom så noga..


1 November
2010-11-01 00:47:01
Kategori: Black and White

Jag älskar svartvita bilder!
Tycker det är lite häftigt att en bild som inte är någonting kan bli så mycket mer i svertvit,
att det lilla, att bara ta bort färgerna kan göra så mycket.