31 Oktober
2010-10-31 14:50:44
Kategori: Black and White

Igår provade jag på att ta kort på något helt nytt för mej, innebandy. Och ja, det kanske inte var helt min grej men kul var det (; Många roliga miner fick jag med. Bilderna ska eventuellt ut på något hemsida så ska höra om några duger och sen får jag nog gå på några fler matcher och ta fler kort..

Senare på kvällen hade vi "tjejkväll"  hemma hos mej och drack rödvin och kollade på desperate housewives, cougar town och skulle kolla på Greys men vet inte var det försvann (; Med Martinin och Bacardin som kom fram lite senare..

Och ikväll blir det bio med Alex och Christopher innan Alex åker hem i morgon. Ska se the last airbender, och hoppas att den är lika bra som serien men det låter inte som så utav det jag har hört.


27 Oktober
2010-10-27 20:51:03
Kategori: Mina Katter

Oj oj, vad länge sen det var nu jag skrev något. Och inte har jag tagit några nya bilder så får bli en gammal på mina sötnosar. Som får bo i olika rum för tillfället tills kulorna åker på Vidar, vi törs inte ha dom tillsammans längre och nu står de bara och skriker båda två stackrarna.

Och idag har jag och Lovis varit till borlänge och fixat en present till Christopher, så nu hoppas jag att han blir nöjd. Slösade lite för mycket pengar idag, men på något jag behövde i alla fall. Ett par nya jeans och en vinterjacka. Nu hade jag bara behövt ett par nya vinterskor.

Nu ska jag gå och sova ett tag inna jobbet (; godnatt..

 


21 Oktober
2010-10-21 21:45:25
Kategori: Black and White


18 Oktober
2010-10-18 22:23:56
Kategori: Djur

- L o u  i s e   o  c h   D u g u r -
i tölt, galopp och trav..


Jag har ett litet problem, jag får inte min katt att äta! Lolo är så smal men hon vill inte äta mer, hon äter  enbart torrmat och det enda blötmat hon tycker om kommer från dollarstore. Förvisso "löper" hon nu, om de är som hundar att de äter dåligt just då (?) och så ser hon väldigt liten och smal ut brevid tjockisen Vidar.

Vet inte riktigt vad det är med Keilir, har ridit honom i några dagar nu och det känns som om han har hoppat bakåt 5 steg igen. Han har stått länge men så här mycket.. Han var i alla fall bättre idag så får hoppas på att det kommer tillbaka lite snabbt :) ska ju på kurs i helgen för Styrmir så det är behövligt och det ska bli riktigt roligt..

Ensam hemma för C jobbar natt, så nu ska jag titta på australia's next top model cycle 6 och äta nötter (som jag bara gör när han är borta för han hatar nötter, hur kan man hata nötter?!).
Godnatt..

Vera är ingen Vera..
2010-10-17 11:48:02
Kategori: Mina Katter



.. Vera är en Vidar!

14 Oktober
2010-10-14 21:04:36
Kategori: Djur

Bilder från 1 Oktober, har inte så mycket annat att bjuda på för tillfället.
Pentax K20D + Tamron AF 70-300/4,9-5,6



Nu går det inte bra för mej! Grr.. Christopher är på jobbet och kommer hem först i morgon, och så klart lägger hans trädlösa tangentbort av och det andra är nere i källaren som jag INTE tänker gå ner i eftersom det inte finns någon lampa där så får klara mej på min lilla mus som jag så klart tappar i backen så nu går det inte att klicka med den. (hans dator är kopplad till våran TV) Så nu kan jag inte göra någonting på den datorn så får sitta här med min lilla laptop utan ljud. Suck!


Och så har jag ridit Keilir, igår och idag. Igår var han såå arg, så arg, så jag bara skrittade på honom. Och idag var han ännu argare, stog mest på stället och hoppa och studsa som en tok. Men det var lite hårdare tag idag så hans humör gjorde bara att det blev bättre, han blev så lätt, (iofs så hade jag stångbett på honom också).  Men idag var han riktigt rolig att rida (; Måste bara lära mej själv att inte slappna av! Kommer på mej själv att jag bara sitter och åker, så Lovis får ta och skrika ännu mer på mej.


Har varit med i lite många tävlingar just nu här i bloggen, men de var så bra priser så man måste ju försöka i alla fall (; Nu ska jag ta och sitta här i min ensamhet, helt tyst och ingenting att göra, eller så går jag och lägger mej. Godnatt..

Tävling hos Neha
2010-10-14 19:37:33
Kategori: Tävlingar

Jag är med och tävlar hos Neha i sammarbete med Canvasfabriken.se om att vinna en canvas tavla. 


Och det var verkligen en tävling som passade mej, jag som inte har en ända tavla i hela min lägenhet och som så gärna vill ha en förstoring på denna bild på Vera när hon var liten, så jag kan kolla på den och tänka vad underbart söt hon var så blir jag inte så arg på henne, när hon gör massa hyss som att välta några krukor, vattenglas eller bara river ner saker som hon ofta gör (;


Så ni får hålla tummarna för mej och för Vera (;

12 Oktober
2010-10-13 00:05:18
Kategori: Mina hästar

Är med och tävlar om en reflexskärm hos Maria Elisabeth
Som för övrigt tar underbara bilder och är verkligen värd en titt!
___________________________________________________________________________________________



(bilder på Mist från 8 oktober, hon växer då inte mycket hon..)



Jag gör då fel jämt, kan jag inte göra rätt någon gång?
Är det helt omöjligt för mej eller.. Jag måste verkligen vara sämt så att göra val, går alltid åt fel håll!



10 Oktober
2010-10-10 23:55:56
Kategori: Mina Katter


Tog ut Lolo och Vera på en liten tur ut till lövhögarna, vilket de tyckte var väldigt roligt. Speciellt Vera som enbart har varit ute en gång förut. Hon satt mest mitt i högen och tittade med en "WOOOOW!" blick på allting. Runt runt snurrade huvudet. Hon passade väldigt bra in i högen, hon har samma ögonfärg som löven (; Måste även köpa ett gråfilter till 50/1,4 objektivet (någon gång i framtiden), det går inte bra att ta kort på en vit katt i fullt sol ljus, hon blir verkligen kritvit och det går inte att andra inställningarna mer. Vera blev hyssat bra i alla fall.


Annars har jag inte mycket att säga, har inte hänt något annat speciellt idag. Varit på IKEA och slösat pengar, nä, spenderat pengar. Sen var Christopher så snäll och köpte en söt liten extern hårddisk åt  mig, vilket behövdes då min andra är helt propp full. Har haft liiite problem att spara bilderna.

Nu ska ropar sängen, eller rättare sagt Christopher. Han vill att jag ska med till stan tidigt i morgon, och han vet att jag inte orkar om jag inte kommer ögona bums. (; Så säger godnatt nu..

9 Oktober
2010-10-09 23:00:58
Kategori: Blandat

Pentax K20D + Pentax SMC-FA 50/1,4
Ser över redigerad ut men är enbart lite "smart sharpen" :) Och inte blev det så snygga figurer heller för batteriet hade inte lika stort tålamod som jag så får prova på det mer någon annan dag.


Helloo... Blev en slappdag idag, har bara varit så seg! Vera tyckte inte jag skulle sova i natt. Nä, jag skulle gosa med henne heeeela natten. Det är då tur att hon är söt, (för hennes skull (; ) Och jag och Chritopher har varit duktiga för en gångs skull och tvättat bort all tvätt från resan, annars brukar de ligga i, hm.. om jag ska vara ärlig i någon vecka. Och där imellan blev det lite lek med vatten. Chriostopher tycker det är sååå roligt att komma in i köket och se en ändå stor röra, haha.. Tycker han borde vara van vid det här laget.


I morgon blir det IKEA igen, märkte att vi behövde lite mer förvaring att ha våra saker efter vi hade tagit bort den STORA fula klumpen till bokhylla som var stor som en hel vägg, (den rymde mycket i alla fall). Så vi ska åka och köpa en liten Billy, sen är vi nog klar, har fått till det någorlunda som vi vill nu, bara en ny säng som fattas.

Tävling hos Linda Pauline
2010-10-09 22:45:16
Kategori: Tävlingar

Är med i en tävling hos www.lindapauline.se där man kan vinna en grymt snygg ring.
Länk till tävlingen: HÄR


Var länge sen jag var med i en tävling nu, så nu tänkte jag testa att vara med :) Det skulle vara en hyffsat ny bild så det får bli på Karin, har inte varit så "fototokig" i år så har inte så många att välja mellan så det får bli den jag är mest nöjd med (;


8 Oktober
2010-10-08 22:37:14
Kategori: Mina Katter



Nu är vi hemma från Jämtland, trött och slut så nu blir det sängen så kommer det fler bilder från veckan i morgon och framöver. Får bli en bild på Smygarn som passar bra för hur jag känner mej nu (; Underbara söta katt, vad ska vi göra med dej när mamma och pappa flyttar. Förut tyckte inte jag han var så stor men nu när man har små honkatter hemma är han gigantisk, som en bodybilder. Annars har varit en rolig men hetsig vecka och han inte göra allt jag ville innan vi var tvungen att åka hem igen.. Hade tänkt rida Funi i alla fall två gånger men inte änns en han jag.

Föresten så färgade jag håret på mamma och Christopher, i den hårfärgen jag vill ha så tänkte göra det när jag kom hem igen men nu när vi kom hem såg vi att Lovis också hade färgat den hårfärgen :( var det inge roligt nå mer, vad ska jag nu färga? Vill göra någonting roligt med mitt hår..

Nu säger jag Godnatt..

 


5 Oktober
2010-10-05 20:21:38
Kategori: Mina hästar


Var och hälsade på Funi och Hrappur idag, blev ingen ridning för det är SÅÅ kallt här! Men gud vad fet han har blivit.. Han ser verkligen ut som en ardenner i mini format. Jobbigt att jobba med men vi är glad ändå. Så länge han håller vikten så är tänderna så bra de kan vara och ju längre får vi ha honom kvar. Vi vet att när han väl börjar tappa hull finns det inte så mycket kvar att göra för honom. Tandläkaren har gjort de dom kan.. Han trivs då för fullt där borta, hade inte änns tid att komma och hälsa, han som annars är ganska social. Så det känns skönt att lämna honom där nu när mamma och pappa flyttar. Och han räcker ut tungan som vanligt som på de flesta bilder (;


Det var en spekulant på huset här idag och pratade. Det börjar verkligen bli verklighet nu, här som vi har bott i 17år ska nu, snart säljas, mamma och pappa ska flytta och allt med denna tid är borta. Behöver inte tänka på det nå mer - putts väck, borta med vinden.. Känns både hemskt, tråkigt och skönt på samma gång. Det har varit så mycket tråkigheter men så mycket bra som har hänt om vi inte hade flyttat hit. Jag hade aldrig träffat mina tre bästa vänner, hade inte lärt känna Christopher, hade inte skaffat islandshäst och då hade jag aldrig fått min Embla och om jag inte hade skaffat islandshäst hade jag inte träffat Lovis. Det är så mycket minnen med detta hus, och pappa brukar fråga om jag inte vill ta över det men aldrig. Om jag får några barn tänker jag inte utsätta dem för att bo i detta hemska ställe, aldrig! Mamma och pappa visste ju inte om det när de köpte huset men jag tänker inte göra om deras misstag :)


I morgon ska jag till tandläkaren, uscha! Kommer säkert ha hål nu bara för att jag måste betala för det f.o.m nu.
Blir att borsta tänderna extra noga från och med nu (; Nu ska jag kolla TV med min underbara familj..
Godnatt..

4 Oktober
2010-10-04 17:45:20
Kategori: Recept

Kanelbullens dag idag,
Självklart bakade mamma och jag lite bullar :)
Stora och fruktansvärt goda, var länge sen man åt mammas bullar!



Det är inte så konstigt att mina små söta hundar inte blir allt för överlycklig när jag kommer (; (eller det går över väldigt fort) Det första som händer är att de rullar sig i skit så jag måste tvätta dom, sen borsta och sen får de sitta fast. Gissa om arga blickar jag fick (;


























3 Oktober
2010-10-03 20:25:49
Kategori: Black and White

Nu åker jag upp till Jämtland i några dagar, kommer hem på Fredag :)
Var länge sen sist, har bara åkt upp och varit där en kort stund och så vidare.
Ska försöka hinna rida Funi i alla fall en gång innan vi åker hem.